levensboom

 

 

Swarte Ruiters 8,
9351 NN  LEEK,
Tel: 0594-580129
mob: 06-36566346

 

 

 

 

 

Wie zijn wij?

Wiebe van der Velde

Wiebe van der Velde begon in zijn diensttijd aan boksen en karate en wat later lag zijn hart bij het Taek-wondo wat hij zo'n 10 jaar heeft gedaan. Halverwege de jaren '80 begon hij zijn Zen-Shiatsu opleiding in de Iokai academie te Amsterdam waar hij in '92 afstudeerde. In '89 opende Wiebe zijn praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapieën te Roden. Hier behandelde hij mensen met klachten van uiteen lopende aard, Rug,Nek.Schouders,Armen,Benen,Voeten, Slecht slapen, Burnout, Hoofdpijnen, maar ook mensen met psychischeklachten, Relatieproblemen,Sexueleproblemen enz.
Van zijn Japansemeesters  Kawada en Sasaki sensei kreeg ondermeer les in Zen-Shiatsu en Zen-Do-In een dynamische Japanse Yoga waar hij nu al meer dan 30 jaar les in geeft met  nog heel veel plezier.
Nu doet Wiebe al meer dan 20 jaar aan Tai Chi en geeft hij sinds 2000 les. Hij heeft van diverse internationale leraren les gehad, waaronder de in Amsterdam wonende meer dan 80 jarige Chinese meester Tang Wei.
Samen met Yvonne geeft Wiebe regelmatig demonstraties en open lessen in de Chinese tuin de Hortus te Haren.

Yvonne Snitjer

Yvonne Snitjer heeft in haar jeugd veel geturnd en een aantal jaren ballet gedaan. Yvonne houdt zich nu al meer dan 20 jaar bezig met Tai Chi. Ze heeft les gehad van diverse internationale leraren en in het bijzonder van de Chinese meester Tang Wei.
Samen met Wiebe geeft ze demonstraties en lessen . Op maandagavond geeft ze samen met Wiebe les in Leek.

Yvonne en Wiebe beheersen diverse vormen van Tai Chi; o.a.Yang stijl, Yang stijl met sabel, Yang stijl met zwaard, Chen stijl met zwaard, Chen stijl met stok,  Chen waaier, Kungfu waaier, Pa-kua, Qi-Gong. Tai Chi 2 mans vorm A-B en Pushing Hands